Lansare site concurs

Aplicatia in care se realizează concursul este online!
Ea poate fi accesată de elevii care au fost inscriși de către profesorii lor prin transmiterea machetelor de înscriere în aplicație completate.

Pe platformă au fost încărcate deja peste 150 lecții pe 5 niveluri. Pe parcurs, aceasta se va completa și cu restul materialelor asumate în proiect și cu testele necesare. Punctajul pentru obținerea bonusului de participare este de 100 puncte, obținută pe secțiunea de învățare. Cu materialele deja existente se pot obține peste 250 puncte pe oricare nivel.
Elevii înscriși pot rezolva doar sarcinile de pe nivelul corespunzător clasei lor.

Deoarece nu am primit toate machetele completate, nu toți elevii se pot conecta. În machetele transmise se găsesc datele de conectare, pe care elevii le primesc de la profesorii din școli și le folosesc pentru conectare pe adresa www.viataeminunata.ro

Înscrierea elevilor continuă în aceste zile, și se poate realiza numai pe baza machetei transmisă de profesorul care se ocupă de ei în școală. Înscrierea pe alta cale, prin formularul de înscriere, ar putea încurca realizarea contului pentru elev din cauza prezentei adresei de email în baza de date.
Pe de alta parte, înscrierea prin formular nu asigură activarea corespunzătoare a utilizatorului pentru a vedea ce este pe platformă.

Din aceste motive rugăm elevii să solicite datele de conectare din macheta transmisă profesorilor din școli, și să aibă răbdare până datele lor vor fi transmise la ISJ și introduse în baza de date.