Rezultate/Detalii Secțiunea 5

Rezultate evaluare lucrări Secțiunea IV:

REZULTATE SECTIUNEA V

Afișat 13.12.2015, ora 9.30

Contestațiile se pot depune azi 13.12.2015, până la ora 18, online, pe adresa de email a proiectului, – proiect156882@gmail.com, sub forma unei cereri de recorectare, semnată, sub formă scanată. Aceasta va prezenta elementele de identificare ale autorului (nume, nume de utilizator, clasa, unitatea de învățământ), secțiunea pe care este depusă lucrarea și punctajul obținut. Aceste date e vor menționa și în textul mesajului, pentru o identificare rapidă a lucrărilor.

 

Detalii secțiunea V

Materiale ce pot fi înscrise în Secțiunea 5: Video din domeniu artistic un film de scurt metraj (conceput sub forma unei scurte scenete, un cântecel, un dans, desen etc.) cu mesaj educativ, legat de tematica proiectului.

În lucrările ce se vor realiza de către participanţi se vor promova mesaje pozitive.

Condiţii tehnice:

Film: sunt acceptate numai producţii de scurt metraj cu durata de 15-20 min., circumscrise temei;

– Filmele sunt creaţii originale, iar autorii nu sunt prezentaţi, pentru o evaluare obiectivă. Filmul cu generic se va prezenta ulterior.

– În lucrările ce se vor realiza de către participanţi se vor promova mesaje pozitive.

– Nu se acceptă producţii care induc un mesaj verbal sau video violent;

Spot: sunt acceptate numai spoturi video originale, cu durata de 30-60 sec, circumscrise temei.

Producţiile de film şi spot vor fi prezentate juriului pe platformă, inscripţionate cu numele producţie, autorul, autorii, unitatea şcolară.

Fotografie digitală, pictură, grafică, etc.: vor fi prezentate numai lucrări originale, circumscrise temei. Se poate realiza un video de prezentare a unor astfel de lucrări, care să intre în concurs în această secțiune.

Lucrările se vor prezentata în format digital.

Lucrările se realizează individual sau în grup maxim de trei elevi.